fbpx

Webinar 'Een Unieke Investering in
Sport, Tech & Data'

30 maart 20.00 - 21.00 uur

Wat gaat u ontdekken tijdens deze webinar

Dinsdag 30 maart om 20.00 uur kunt u deelnemen aan de webinar ‘Een unieke investering in Sport, Tech & Data’. 

Tijdens de webinar ontdekt u alles over:

  • De visie van ISG Groeifonds.
  • Onze overname van Dotcomsport, een toonaangevend Club Management Platform inclusief spelervolgsysteem voor club en bonden. Het bedrijf heeft ruim 500+ klanten in meer dan 24 landen en 200.000+ gebruikers.
  • De exclusieve aankondiging van een prestigieuze samenwerking tussen Dotcomsport en een zeer grote buitenlandse sportbond. 
  • Het belang en potentie van data in de snelgroeiende sport tech markt.
  • Mogelijkheden voor u om te participeren in het ISG Groeifonds, met een verwacht jaarlijks rendement van 10% op uw investering. 📈
Meld u gratis aan voor de webinar
De sprekers

Laurens Hamelink

Investeerder ISG Groeifonds

Laurens is host van de webinar, hij vertelt zijn visie op ISG Groeifonds en stelt de andere sprekers vragen waarvan iedere investeerder het antwoord wil weten.

Johan Henkes

Directeur Dotcomsport

Johan vertelt over de geschiedenis en ontwikkelingen van Dotcomsport en een exclusieve aankondiging over een prestigieuze samenwerking.

Gerard Helms

Directeur ISG Groeifonds

Gerard geeft u alle ins en outs over het ISG Groeifonds, zoals het ontstaan van ISG, zijn visie op de ontwikkelingen en de overname van Dotcomsport. 

Denis Doeland

Digital & Strategy

Denis is als digitaal business strateeg betrokken bij het ISG Groeifonds. Hij vertelt over het belang en potentie van data in de snelgroeiende sport tech markt.

Hans Bod

Investeerder ISG Groeifonds

Hans is voormalig partner PWC en lid van de Raad van Advies van ISG Groeifonds.  Hans licht de mogelijkheden toe om te participeren in het ISG Groeifonds.